Waarom een nieuwe laptop kopen als je ook refurbished laptops kunt kopen?

Waarom een nieuwe laptop kopen als je ook refurbished laptops kunt kopen?Veel mensen komen bij ons met het idee dat ze het beste een nieuwe laptop kunnen kopen. Tweedehands laptops kopen of refurbished laptops kopen, dat zijn niet vaak een reële opties die men serieus neemt. Dat is jammer, want bij ons kun je juist heel voordelig refurbished laptops kopen. het grote voordeel hiervan is natuurlijk dat je veel minder geld kwijt bent. Het nadeel dat mensen vaak in hun hoofd hebben, is dat een gebruikte laptop gelijk minder snel is, omdat deze immers al is gebruikt. Een nieuwe laptop is nog helemaal schoon, een tabula rasa of ongeschreven blad, en dat maakt het voor mensen zo aantrekkelijk om te kiezen voor een nieuwe. Maar als je budget het niet toelaat, dan kun je wellicht geen hele dure nieuwe laptop kopen. Daardoor ben je genoodzaakt om een budget model uit te zoeken. Deze functioneren natuurlijk wel, maar zeker niet optimaal. Je kunt je dan opmaken voor een internetpagina die toch wel 5 seconden nodig heeft om te laden. En multitasking kun je wel helemaal vergeten, want zodra je een paar dingen tegelijk doet, dan zal de CPU meteen 100% actief zijn en daardoor vertraagt alles wat je aan het doen bent. Dus een nieuwe laptop is zeker niet altijd een betere optie. Bij ons kun je namelijk hele goede refurbished laptops kopen. Dat betekent dat je ook refurbished laptops kunt kopen die een stuk beter zijn dat nieuwe laptops zonder dat je de volle pond hoeft te betalen. Sommige refurbished laptops zijn voorzien van een volledig nieuwe SSD schijf en dat betekent dat ze supersnel zijn. Deze snelheid is dan ook net zo snel of sneller dan een nieuw model. Daarnaast kun je bij ons alleen maar refurbished laptops kopen die volledig zijn teruggebracht in hun originele staat en waar nodig zijn voorzien van nieuwe onderdelen. De buitenkant of de casing van een laptop hoeft ook niet nieuw te zijn. Deze mag in principe beschikken over deuken en krassen. Waar het om draait is de hardware. Als je bij ons refurbished laptops gaat kopen, dan mag je ervan uitgaan dat alles onder de ‘motorkap’ van de laptops grondig ia nagekeken en dat de verouderde onderdelen zijn vervangen door de nieuwste onderdelen. Daardoor kun je dus van een bijna nieuwe laptop genieten zonder dat je daar ook de bijbehorende nieuwe prijs voor hoeft te betalen. Dus als je op zoek bent naar een betaalbare laptop en als je tegelijk wilt kunnen genieten van hoge prestaties, kies er dan gewoon voor om bij ons refurbished laptops te kopen.

Refurbished laptops kopen doe je bij ez-services.nl

Je vraagt je misschien niet zozeer af waarom je refurbished laptops zou kopen, maar meer waarom je deze refurbished laptops bij ons zou kopen. Hieronder vind je daarom vast een paar goede redenen waarom je er goed aan doet om juist bij ons refurbished laptops te kopen:

  • De laptops zijn nauwelijks gebruikt
  • De laptops zijn op technisch vlak in een optimale conditie
  • De laptops zijn door onze IT-experts uitvoerig getest
  • De laptops zijn professioneel gereinigd
  • Ez-services

De laptop worden ingekocht bij bedrijven die failliet zijn gegaan. Vervolgens worden ze goed nakeken en gereinigd. De hardware én software krijgt waar nodig een update en pas als ze helemaal klaar zijn voor gebruik worden ze aangeboden aan de klanten.

Kom langs op onze website en maak je keuze

Dus zodra je inderdaad gebruik wilt maken van onze diensten, kom dan gerust eens langs op de website en ontdek de vele mogelijkheden.

Comments are closed.